Image

Laatua arkeen ja vapaa-aikaan

Yrityksemme monipuoliset tuotteet tuovat parempaa elämänlaatua arkeen ja vapaa-aikaan. Valikoimamme koostuu tuotteista, jotka tuovat lisää mukavuutta pihaan, puutarhaan ja sisätiloihin.

Innovatiivisilla ja käytännöllisillä tuotteilla lisäarvoa asiakkaillemme

Ötökkä-hyönteis- ja tuholaistorjuntatuotteet ovat pitäneet hyttyset ja tuholaiset loitolla jo yli 30 vuoden ajan. Legendaariset Lucifer-grillit, -pihatakat ja -tarvikkeet luovat iloa ja tunnelmaa pihaan ja puutarhaan.

Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat myös Canopia by Palram- ja Vitavia-kasvihuoneet, -viherhuoneet ja tarvikkeet sekä Horisont-metallivajat, Aerobin- ja Blackwall-kompostorit. Veden elementtejä puutarhaan tuovat Ubbink- ja Heissner -tuotemerkkien vesipuutarhatuotteet ja uima-altaat sekä Summer Fun uima-altaat ja tarvikkeet sekä Planet Pool -uima-allaskemikaalit. Gloria- ja Goizper-paineruiskut ovat luotettavia ja kestäviä niin koti kuin ammattikäyttöön. Ilmeikkäät ja innovatiiviset Multyhome-pihalaatat ja -matot on valmistettu 100%:sti kierrätetyistä autonrenkaista. Arjen askareisiin tuovat kätevää helpotusta Arjen Apu –apuvälineet. Apuvälineitä on tarjolla keittiöön, kylpyhuoneeseen, pukeutumiseen ja liikkumiseen.

Asiakkaitamme ovat kaupan keskusliikkeet ja niiden vähittäiskauppaverkosto, tavaratalot, erikoisliikkeet ja verkkokaupat.

Ketterää ja joustavaa toimintaa asiakkaidemme tarpeiden mukaan

Horisont Enterprises Ltd. Oy on perheyritys, jonka Pekka Immonen perusti 1990. Yrityksemme pieni koko tekee toiminnasta nopeaa ja asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavaa. Tuotemerkit ovat tunnettuja ja niillä on hyvä maine sekä asiakasyritysten että kuluttajien keskuudessa. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti aikaa seuraten. Yrityksellämme on pitkäaikaiset ja aktiiviset suhteet vähittäiskaupan organisaatioihin Suomessa sekä tavarantoimittajiin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Kaukoidässä.

Perustaja Pekka Immosen sanoin:
”Katso kerran päivässä horisonttiin, niin mieli pysyy tasapainossa.”

Vinkkejä vesipuutarhaan

 
 
 

Tuotemerkit